Nieuws, evenementen, blogs en meer. Volg onze reis naar innovatie in gezondheid!

Volgend station: HIMMS Europe and Health 2.0 Conference 2018!

Katherina zal spreken in de Interactie track: Gezondheid en Geestelijke Gezondheid: No Patients Left Behind op de Himss Europe and Health 2.0 conferentie in Sitges, Barcelona 27-29 mei.

Lees verder

Bijzonder experiment tijdens symposium ‘Serious Gaming & HR’

Hoe maak je van Leeuwarden een vitale ‘blue zone’ stad? Op woensdag 16 mei gaven Friesland Boeit, NHL Stenden Hogeschool, Noorderlink en Jamzone hier gezamenlijk antwoord op tijdens het symposium ‘Serious Gaming & HR’. Dit symposium in Leeuwarden was voor iedereen die meer wil weten over hoe je Serious Gaming in kan zetten als leermethode en voor de vitaliteit van een organisatie.

Lees verder

Jamzone als één van de gasten @ De HRV-top 2018 van Firstbeat

Tijdens dit evenement kwamen meer dan 200 gasten over de hele wereld samen om meer te weten te komen over gezondheid, hartslagvariabiliteit (HRV) en technologie.

Lees verder

Jamzone is onderdeel van de Hannover Messe!

We ontvangen je graag bij onze stand op een van de grootste industriële technologiebeurzen ter wereld, de Hannover Messe (23-27 april).

Lees verder

Jamzone gaat naar het VR & Healthcare Symposium @ Harvard!

Met trots kondigen wij aan dat Jamzone één van de sprekers en exposanten zal zijn op het Virtual Reality & Healthcare Symposium 2018 aan de Harvard Medical School (5-6 maart), georganiseerd door VR Voice.

Lees verder