We zullen ons unieke Virtual Reality game met biofeedback 'Stressjam' internationaal lanceren op CES 2018. Ontmoet ons in Las Vegas - Eureka Park (9-12 januari 2018).

Let's get viral!

Jamzone creëerde het eerste VR spel om stressbeheersing en mentaliteit te verbeteren voor een betere gezondheid en vitaliteit.

We zullen op CES 2018 de mogelijkheden onderzoeken om ons bedrijf internationaal op te schalen, door contact te leggen met potentiële marketingpartners om onze Jamzone oplossing te introduceren in de VS en andere landen.

We willen tijdens CES 2018 ook in contact komen met onderzoeks- en ontwikkelingspartners om ons product aan te kunnen passen voor een specifiek segment/doelgroep (bv. stressregulering voor patiënten met chronische ziekten, atleten, leerkrachten) en/of effectiviteitstests en pilotstudies uit te voeren in andere regio's en sectoren.

StartupDelta presenteert met trots de 55 voor CES2018 geselecteerde startups (Las Vegas 9-12 januari 2018).

De focus ligt op Dutch Tech Improving Our Lives. Alle geselecteerde startups vertegenwoordigen de beste technische oplossingen van Nederland op het gebied van AR/VR, eHealth, robotica, kids tech, mobiliteit en high end audio. De startups zullen hun producten presenteren op het Holland Startup Paviljoen, het grootste landpaviljoen van CES. Deze innovatieve groep startups wordt geleid door Prins Constantijn.

Bekijk alle coole startups die Nederland vertegenwoordigen.