Nieuws, evenementen, blogs en meer. Volg onze reis naar innovatie in gezondheid!

Jamzone gaat met de StartupDelta missie mee naar CES 2018

We zullen ons unieke Virtual Reality game met biofeedback 'Stressjam' internationaal lanceren op CES 2018. Ontmoet ons in Las Vegas - Eureka Park (9-12 januari 2018).

Lees verder

Flo&Gro: Het huis dat met je hersenen speelt

Het huis zelf is een echt kunstwerk, waarin psychologie, applied games, virtual reality, augmented reality, mobiele gezondheid, design en architectuur op unieke wijze worden gecombineerd tot een van de eerste interactieve e-Mental Health tentoonstellingen in de wereld!

Lees verder

Opening Flo&Gro tijdens de eHealth Week 2018

Jamzone en haar partners openen op 22 januari 2018, tijdens de eHealth Week, 'Flo&Gro': Het huis dat met je hersenen speelt om gezonder en vitaler te worden.

Lees verder

Dit VR spel hielp ons stress te omarmen als een 'superkracht'

De meesten van ons zien stress als dat kwaadaardige 'ding' dat de gewoonte heeft om op de verkeerde plaats op het verkeerde moment te verschijnen - zoals elke gezonde persoon dat zou zien. Echter, één Nederlandse startup denkt daar anders over.

Lees verder

Jamzone wint Digital Innovation of the Year Award 2017 met Stressjam

Leeuwarden, 31 oktober 2017 – Het Leeuwarder bedrijf Jamzone won dinsdag 31 oktober de belangrijkste ICT-prijs van Nederland met hun Virtual Reality game 'Stressjam'.

Lees verder

Stressjam genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2017

Leeuwarden, 27 Oktober 2017 - Stressjam, virtual reality game met biofeedback om de stress-mentaliteit te veranderen, werd genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2017 in de categorie 'Skills to Succeed'.

Lees verder