Nieuws, evenementen, blogs en meer. Volg onze reis naar innovatie in gezondheid!

Volgend station: HIMMS Europe and Health 2.0 Conference 2018!

Katherina zal spreken in de Interactie track: Gezondheid en Geestelijke Gezondheid: No Patients Left Behind op de Himss Europe and Health 2.0 conferentie in Sitges, Barcelona 27-29 mei.

Lees verder

Jamzone als één van de gasten @ De HRV-top 2018 van Firstbeat

Tijdens dit evenement kwamen meer dan 200 gasten over de hele wereld samen om meer te weten te komen over gezondheid, hartslagvariabiliteit (HRV) en technologie.

Lees verder

Jamzone is onderdeel van de Hannover Messe!

We ontvangen je graag bij onze stand op een van de grootste industriële technologiebeurzen ter wereld, de Hannover Messe (23-27 april).

Lees verder

Blog: The Stress Game #StressAwarenessMonth

Een paar jaar geleden stuitte ik op een intrigerend document over stress. Een van de belangrijkste conclusies van een grootschalig onderzoek in 2013 was dat 'mensen met een zinvol leven zich meer zorgen maken en meer stress hebben dan mensen met een minder zinvol leven' (Baumeister, Vohs, Aaker, & Garbinsky, 2013). Vreemd toch?

Lees verder

Jamzone gaat naar het VR & Healthcare Symposium @ Harvard!

Met trots kondigen wij aan dat Jamzone één van de sprekers en exposanten zal zijn op het Virtual Reality & Healthcare Symposium 2018 aan de Harvard Medical School (5-6 maart), georganiseerd door VR Voice.

Lees verder

Onze CEO, Katherina, op de cover van het ICT&health magazine

Katherina staat op de cover van het ICT&health magazine dat verschijnt in februari 2018, en spreekt in haar interview over e-Health en Stressjam: “E-Health moet geïntegreerd worden in alledaagse realiteit om te werken”.

Lees verder